De interne VIT-site


In juni kregen jullie een mail met de boodschap dat het interne deel van de website eind juni er weer zou zijn. Dat blijkt toch anders te liggen, zoals je wel gemerkt zult hebben.
In de praktijk blijkt dat bij het maken van het Registratie-systeem geen rekening is gehouden met het feit dat er een intern deel van de website is, waarop bestuur inhoudelijke informatie voor de leden plaatst. De makers van het Registratie-systeem Mijn VIT waren hier niet van op de hoogte. Dit bleek bij het bestuur in augustus en na doorvragen bij het secretariaat. Door de vakantie konden we hierover geen verder overleg hebben met mijn DiAd. Eind september zal Mijn DiAd een oplossing voorleggen.
Een en ander betekent dat de informatie over commissies, over wetsontwikkelingen, de functies en wie deze vervullen, het cliƫntenonderzoek, belangrijke documenten et cetera et cetera, op dit moment niet beschikbaar is.

Dit had niet mogen gebeuren. Vooral voor onze nieuwe leden is dit een lacune.
We willen het ergste opvangen en daarom zijn de belangrijke documenten in jouw registratiesysteem gezet onder Informatie voor leden. De tekst eromheen zul je moeten missen.
Tot zover maar weer. En we hopen dat eind oktober de interne site er weer als vanouds is.