Carola Norbart, nieuw lid van de commissie communicatie


Ik ben Carola Norbart, 45 jaar en integratieve kindertherapeut. Ik heb tot 2017 in het basisonderwijs gewerkt. Eerst als leerkracht en later als intern begeleider. Toch wilde ik graag op een andere manier iets kunnen betekenen voor ouders en hun kinderen. Dat is een van de redenen, dat ik de opleiding tot kindertherapeut ben gaan volgen. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot jongerentherapeut en verwacht deze eind 2021 af te kunnen ronden. Ik woon in Made. Dat ligt in Noord-Brabant vlakbij Breda. Ik ben sinds 2017 lid van de VIT. De eerste jaren heb ik als lid meegedraaid om de vereniging wat beter te leren kennen. Nu wil ik graag mijn steentje bijdragen aan deze mooie vereniging. Ik ben gestart in de commissie ZiG en heb vanuit die commissie ontdekt, dat communicatie een heel belangrijk onderdeel is om iets te kunnen bereiken. Mede door de vraag naar leden bij de ComCo en het voldoende aantal mensen bij de commissie ZiG heb ik besloten om de overstap te maken. Verder ben ik getrouwd met Rob en hebben we samen 3 kinderen in de puberleeftijd. Dat zorgt voor lekker wat reuring in huis. Gezellig en soms stormachtig. Vast herkenbaar.

En heb je ideeën voor de VIT Flits? Neem dan even contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar manieren om de communicatie te verbeteren. Mail naar: ocmco@vit-therapeuten.nl.